Save 500.000 On Single Blankets Today (No Code Needed)

0

Your Cart is Empty

Huggy Blanket

102 reviews
Size (CM)
Color
Gray
Ivory
Cream
Weight

Product Description

Like a much-needed hug, the Huggy Blanket helps turn stress and anxiety into a calm and secure feeling.

  • Promotes melatonin and serotonin production to improve sleep quality and reduce insomnia
  • Eases nighttime stress and anxiety
  • Creates a calm and secure feeling
  • Improves mood
  • Alleviate symptoms of restless leg syndrome

Includes one blanket with a removable, machine-washable outer cover.

    PS: Please refer to the table below for choosing the right blanket weight for you

    Huggy Blanket Body Weight
    Kids - 3kg > 2 years & 25kg+
    Single - 4.5kg 38kg-50kg
    Single - 5.6kg 51kg-65kg
    Single - 6.8kg 66kg-79kg
    Queen - 9kg 55kg+
    King - 11kg 60kg+

     

    Fabric & Care

    Inner Blanket: 100% cotton shell filled with non-toxic 0.4mm micro glass pellets.

    Outer cover: 100% microfiber-plush.

    Machine wash cover on gentle cycle in cold water. Tumble dry on low heat. Do not bleach or iron.

    Shipping

    MON-SAT: Orders before 3PM will be processed on the same day.

    SUN & Public Holidays: Orders will be processed on the next working day

    Free Shipping for all Indonesia orders (except Sulawesi, North Sumatra, Nusa Tenggara, Maluku, Riau and Kalimantan)

      Customer Reviews
      4.8 Based on 102 Reviews
      Write a Review

      Thank you for submitting a review!

      Your input is very much appreciated. Share it with your friends so they can enjoy it too!

      Filter Reviews:
        N
        04/08/2021
        Nabilah
        Indonesia Indonesia
        enak banget

        malam pertama nyobain selimut ini 20 menittan langsung ngantuk masa.rasanya tu kayak yang gamau kemana mana.enak poll

        EI
        04/05/2021
        Elaine I.
        Tidur tanpa terbangun di tengah malam

        Butuh beberapa malam untuk terbiasa dengan berat selimut. Sekarang sudah bisa merasakan manfaat selimut dan bisa tidur lebih nyenyak tanpa terbangun" di tengah malam.

        AW
        04/03/2021
        Adam W.
        PW

        Tidurnya berasa makin deep sleep. Surprisingly ga panas sama sekali blanketnya (saya tdur pake ac 23 derajat)

        M
        04/01/2021
        Michelle
        Cozy and comfortable

        Tidur nya jadi ga banyak gerak, woke up in the same spot where i slept at (biasa bisa tuker posisi kepala ama kaki pantes bangun selalu cape). Overall a good experience

        AF
        03/29/2021
        Ahmad F.
        Worth It Banget

        Awalnya agak ragu untuk beli Huggy karena harga yang lumayan, dan saya adalah tipe orang yang kalau mau keluarin uang (apa lagi jutaan) pasti dipikirin bener2 dulu. Tp akhirnya aku pikir, why not coba, karena kalo saya tiap hari susah tidur, kinerja dan produktivitas saya juga nga maksimal, dan mungkin bisa ilang uang lbh banyak. So far saya udah pake blanket ini 2 minggu, dan saya perhatiin sekarang hanya perlu rebahan 10-15 menit langsung ketiduran. Bangun jam 7 pagi rasanya gampang banget, ga perlu males2an di ranjang bisa langsung berdiri dan mulai melakukan aktivitas. Feel blanketnya juga sangat soft dan enak di kulit, beneran kayak di peluk. Menurut saya, produk ini sangat worth it untuk orang yang ingin meningkatkan kualitas tidur mereka, karena beneran memabantu